Utorak, 11.07.2006.

DANAS REZULTATI UPISA U SREDNJE šKOLE

Danas su oglašeni rezultati drugog kruga upisa u srednje škole na području Grada. Podsjetimo kako je nakon prvog upisnog kruga u četvorogodišnjim programima preostalo 10 mjesta u Franjevačkoj klasičnoj gimnaziji, od trogodišnjih zanimanja 5 slobodnih mjesta preostalo je za zvanje autolimara, 7 za bravara, 23 za strojara te 7 vozača i 3 tokara u školi Ruđera Boškovića.
U srednjoj strukovnoj školi Josipa Bana Jelačića u drugom upisnom krugu preostalo je 22 mjesta u krojačima i 3 mjesta za zvanje konobara.
Napomenimo i to kako će upisi biti sutra.

žELJKA ANTUNOVIć U SINJU

Zamjenica predsjednika SDP-a i saborska zastupnica željka Antunović jučer je posjetila Sinj. Razlog posjeta, kako je istaknula, je godina dana vlasti u kojoj participira i ta stranka. Na pitanje kako je zadovoljna sa radom SDP-a u sklopu vlasti ističe kako je optimistična po pitanju gospodarskih projekata.
Na sastanku sa sinjskim gradonačelnikom Nikolom Tomaševićem razgovarala je o radu Koalicije te zajedničkom funkcioniranju stranaka na vlasti.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenoga križa za sutra, 12. srpnja,organizira 11. ovogodišnju akciju darivanja krvi. Akcija će se odvijati od 9 do 13 sati u prostorijama Cvenoga križa. Oganizatori pozivaju sve zdrave osobe od 18 do 65 godina da se priključe akciji te daruju krv onima kojima je to najpotrebnije.

OBAVIJEST ZA UMIROVLJENIKE

Udruga umirovljenika Sinj za svoje članstvo i ove godine organizira jednodnevni izlet u Omiš i izletište Radmanove mlinice. Izlet će se realizirati u četvrtak 13. srpnja, a zainteresirani se još uijek mogu prijaviti u prostorijama udruge na Peškariji od 8 do 11 sati.

OBAVIJEST IZ HEP-a

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima u četvrtak će bez napajanja električnom energijom biti potrošači na području Grada Vrlike naselja Pekac i Kosore te općine Kijevo i Civljane - izvjestili su iz sinjskog pogona HEP-a.

VRIJEME

U nastavku dana sunčano i vrlo toplo. Temperatura zraka u 8 sati iznosila je 23 stupnja Celzijeva.