Subota, 11.06.2016.

Danas se igra 17. izdanje turnira za djecu “Mali Otok”

Danas je na rasporedu 17. izdanje turnira “Mali Otok” koji se igra na ŠC Gola Brda. Ovogodišnje izdanje igra se u najkasnijem terminu od svih dosadašnjih, a nastupaju dječaci rođeni 2005. i mlađi.
Na turniru nastupa 7 klubova koji su podijeljeni u 2 grupe. U grupi A su Junak, Čaporice-Trilj i Glavice, a u grupi B OSK, Troglav 1918, Jadran (T) i Urania.
Bilo je predviđeno da nastupa 8 klubova, međutim Brnaze su jučer otkazale nastup, a zamjena za njih unatoč svim naporima nije pronađena.
Grupna faza počinje u 9 sati te traje do 13 nakon čega slijedi pauza. U 16 sati počinje razigravanje, dok je dodjela pehara i medalja predviđena za iza 19 sati.
Titulu najboljih brani sinjski Junak, a u nastavku vam donosimo kompletan raspored te vas pozivamo da popratite ovaj zanimljiv sportski događaj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Raspored završnice UMN-a Sinj

U nedjelju će na parket i malonogometaši koji su ušli u samu završnicu prvenstva Sinja…
Utakmice će se igrati u pomaknutom terminu zbog nastupa reprezentacije, a momčadi će s natjecanjem nastaviti i kroz naredni tjedan tako da će prvenstvo biti zaključeno do 19. lipnja.
Raspored:
18,15 h: TORCIDA OTOK – BRNAZE (Torcida Otok 1 utakmicu, a Brnaze 2 utakmice)
19,15 h: AUTO LABINKO & C MONT – MNK DALMACIJA (ZA POLUFINALE lige)
20,15 h: MNK HRVACE – AZRA 1986 INEL
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Raspored trećeg kola prvenstva Brnaza

Ovog vikenda na rasporedu je treće kolo prvenstva Brnaza u nogometu…
Utakmice će se igrati samo u subotu, a na travnjak će grupa B, dok će grupa A igrati naknadno u terminu koji će biti određen..
Raspored:
17,00 h: Šabići – Vukasovići
18,15 h: Ispod strane – Do bure
IZVOR: WWW.FERATA.HR