Ponedjeljak, 11.06.2012.

Mate Vučak Čiga – 18. memorijal

CISTA VELIKA – u organizaciji sportske udruge „ Cista Velika“, a pod pokroviteljstvom županije Splitsko dalmatinske u mjestu Cista Velika će se održati 18. malonogometni memorijal „ Mate Vučak – Čigra“.Turnir se igra po sistemu 5+1 igrač, a uplata po ekipi iznosi 500 kuna. Nagradni fond za prve tri ekipe iznosi 36 000 kuna, dok su tu i prigodne nagrade za najbolje pojedince na turniru. Izvlačenje parova će biti 27.lipnja u 20 sati u prostorijama osnovne škole u Cisti Velikoj, dok će turnir započeti 30.6. ( subota ). Ekipe se mogu prijaviti u CB Trono u Cisti Velikoj i na kontakt brojeve 095 566 0006, 095 531 57 83.

Piše: Petar Norac Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Predstavnici VAD-a sa županomPredstavnike Viteškog alkarskog društva i Grada Sinja jutros je primio župan splitsko – dalmatinski Ante Sanader. Na sastanku se razgovaralo o projektima Viteškog alkarskog društva te o pripremama za ovogodišnju 297. Alku.
U sinjskoj delegaciji bili su predsjednik VAD-a dr. Stipe Jukić, dopredsjednik Dinko Bošnjak, alajčauš Tonći Bešlić, arambaša Ivo Vukasović, članovi Uprave Mate Jukić i Boško Ramljak te sinjski dogradonačelnik Zoran Vujanović. Sastanku su nazočili i dožupan Luka Brčić te predsjednik županijske Skupštine Petroslav Sapunar. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Poziv za prijavu kandidata za Program zapošljavanja nezaposlenih osoba u Javnim radovima na području Grada Sinja u 2012. godini

Programom Javnih radova obuhvatit će se projekti iz područja socijalne skrbi, zaštite i uređenja okoliša, te održavanja komunalne infrastrukture i drugih komunalnih djelatnosti. Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Larvicidna dezinskecija u Sinju

Djelatnici Likomed veterine danas će na području grada Sinja obavljati drugu larvicidnu dezinsekciju. Dezinsekcija će se obavljati polaganjem larvicidnih tableta u kanale, stajaće vode i retencije voda te prskanjem raslinja larvicidnom otopinom. Za dodatne informacije građani se mogu javiti ns broj telefona 701-400.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Članovi Motokluba 'Cetina' Grab nastupili su na otvorenom prvenstvu Hrvatske u Rakovu potoku kod Samobora, gdje su ostvarili nove uspjehe. U klasi MX2 Petar Kundid zauzeo je ukupno sedmo mjesto s 27 bodova, dok Ivan Kundid nije nastupio zbog obveza. U klasi MX 50 Jelena Kundid bila je ukupno treća. U prvoj vožnji zauzela je četvrto mjesto, dok je drugu utrku završila na drugom mjestu, što je u ukupnom zboru donijelo treću poziciju.

Od danas do srijede na stadionu Hrvacama bit će upriličen turnir na kojem će se tri momčadi boriti za jedno mjesto koje vodi u Treću HNL jug.
Krka iz Lozovače (Šibensko-kninska županija), Kamen Ivanbegovina (Splitsko-dalmatinska županija) i Župa Dubrovačka (Dubrovačko-neretvanska županija), momčadi su koje će u Hrvacama, na neutralnom terenu, boriti za ulazak u Treću HNL jug, a sve kako bi u potpunosti naplatili sav ovosezonski trud i rad.
Troboj spomenutih momčadi na rasporedu je od ponedjeljka, 11. Lipnja, do srijede, 13. Lipnja, a igrat će sa sistemom svatko sa svakim kroz tri dana s početkom u 17 sati.
Raspored natjecanja:
11. lipnja: Krka - Župa dubrovačka
12. lipnja: Kamen - Krka
13. lipnja: Župa dubrovačka - Kamen

IZVOR: WWW.FERARA.HR