Subota, 11.06.2011.

HDZ - Priopćenje

Poštovane sugrađanke i sugrađani, u ovu nedjelju 12. lipnja održavaju se izbori za vijeća mjesnih odbora na području Grada Sinja. Bez obzira što se radi o izborima najniže razine u lancu lokalne uprave i samouprave, mjesni su izbori itekako važni jer biramo ljude koji će kroz četverogodišnji mandat rješavati probleme iz našeg svakodnevnog života – u prvom redu komunalne probleme okružja u kojem živimo.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Priopćenje HSP-dr Ante Starčević

'HSP dr. Ante Starčević poziva cjenjeno građanstvo grada Sinja da u nedjelju 12 .06 izidju na izbore za Mjesni Odbor grada Sinja, dobro pogledaju liste kandidata i daju svoj glas onima koji će ih najbolje zastupati u Mjesnom Odboru kao produženoj ruci gradskih vlasti.
Sinj mora bolje, grad se mora pokrenuti i POSTATI MJESTOM UGODNOG ŽIVLJENJA a na žalost do sada Mjesni odbor nije bio u funkciji građana niti je opravdao svoje postajanje.
IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Razminiranje u Maljkovu

Obavještavaju se građani da će se 11.lipnja 2011. - subota, u vremenskom periodu od 13 – 16 sati, vršiti uništavanje pronađenih minsko-eksplozivnih sredstava na području uz Perućko jezero u naselju Maljkovo.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport


Mladi nogometaši iz NK Junak i Škole nogometa Glavice, godište 1995. i mlađi ovog vikenda sudjeluju na velikom međunarodnom turniru u Austriji. Kao i dosadašnjih godina, mladim nogometašima i njihovim trenerima iz sinjskog kraja u gradu Wolfsbergu domaćin će biti nekadašnji igrač Glavica i Junaka Mario Romac Šalka.

Polufinalna utakmica UMN – Sinj, sezona 2010 / 2011
Sportska dvorana, 12.06.2011.(nedjelja)
19:30 h Š.D.BRANITELJ – MNK SATRIĆ CASPER

Hrvatski košarkaški savez je objavio popis B- reprezentacije Hrvatske koja će, krajem ovog mjeseca, u Crikvenici započeti pripreme pod palicom izbornika Joke Vrankovića. Na ovom popisu su i dva igrača Alkara - Ante Delaš i Josip Blajić.

IZVOR: WWW.FERATA.HR
...

Prohodnost cesta

Zbog prometne nesreće između tunela Rožman Brdo i Zečeva Draga u smjeru Zagreba vozi se usporeno, jednim kolničkim trakom pa vozače molimo za razumijevanje.
Pojačan je promet na glavnim cestovnim pravcima, na autocesti A1, prema jugu, A2 Zagreb-Macelj, prema Zagrebu i na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka.
Zatvorena je državna cesta D1 između Knina i Gračaca, zbog radova između Očestova i Pađena. Obilazak je Knin-D59-Kistanje-ŽC6026-Obrovac-D27-Gračac i obratno, ili autocestom A1.
Zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.
Na zagrebačkoj obilaznici, zbog obnove nadvožnjaka Klara, između čvorova Buzin i Lučko brzina je ograničena na 40 km/h (do 15.06.).
IZVOR: HAK
...