Četvrtak, 11.05.2017.

Boksački klub Sinj nastupa na pojedinačnom prvenstvu Hrvatske


Dana 11. svibnja u Koprivnici, u sportskoj dvorani Fran Galović održat će se pojedinačno prvenstvo Hrvatske u boksu za mlađe seniore.
Na tom prvenstvu nastupit će i boksači iz Boksačkog kluba Sinj.
Sinjski borci predvođeni njihovim trenerom, a ujedno i ponajboljim svjetskim boksačkim sucem Martinom Tadićem, već su dan ranije krenuli na put. Prije odlaska Martin je kazao da su pripreme u zadnja dva tjedna tekle u punom jeku. U tu svrhu odlazili su na sparinge u Split i Solin i jako je zadovoljan spremom svojih boksača. Ipak ističe kako najveće nade polaže u mladog Josipa Roguljića iz Trilja koji je velik potencijal.
Martinu i njegovim dečkima želimo puno sreće i nadamo se najvećem uspjehu!
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Gradsko kino stiže ‘Kralj Arthur’

Od večeras do utorka, 16. svibnja, u Gradskom kinu Sinj s početkom u 20,30 sati prikazivat će se akcijski, avanturistički film ‘Kralj Arthur: Legenda o maču’.
Priznati redatelj Guy Ritchie donosi dinamični stil epskoj akcijskoj avanturi o kralju Arthuru. Kada Arthurov otac bude ubijen Vortigern, Arthurov stric, preuzme njegovu krunu. Izgubivši nasljeđe, Arthur se nađe u mračnim ulicama grada. Ali, kada izvuče mač iz kamena njegov se život u potpunosti promijeni, te je prisiljen saznati istinu o svome porijeklu sviđalo se to njemu ili ne.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR