Nedjelja, 11.05.2014.

Duhovna obnova za branitelje i članove njihovih obiteljiBraniteljska zadruga ‘Patriot’ i Udruga djece poginulih i smrtno stradalih braniteljha Domovinskog rataCetinske krajine organizira odlazak na duhovnu obnovu za branitelje i članove njihovih obitelji.
Duhovna obnova održat će se od 30. svibnja do 1. lipnja na otoku Krapnju kod Šibenika, a vodit će ju vlč. Andrija Vrane sa suradnicima.
Smještaj i hrana su besplatni, a prijave se primaju do 15. svibnja. Osobne podatke: ime i prezime, adresu stanovanja i broj mobitela, potrebno je dostaviti na kontakt broj 091 519 2356 (Biserka Bodulić) ili 098 920 831 (Mario Vujević Vegi), s naznakom ‘Duhovna obnova’.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar slavio protiv Zagreba i skočio na četvrtu poziciju

Alkar i Zagreb su vodili pravu rovovsku bitku iz koje su nakon, više borbenih nego kvalitetnih, 40 minuta kao pobjednici izašli domaći igrači. Bio je to dvoboj koji je Sinjane s pozicije broj četiri i dalje ostavio u ravnopravnoj bitci za polufinale doigravanja, dok su gosti porazom mogućnost da zaigraju u samoj završnici sveli na teoriju.
Alkar – Zagreb 90:77 (18:18, 32:24, 18:23, 22:12)
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Junak i Mosor podijelili bodove

Dvoboj prošlosezonskih drugoligaša nije ponudio odveć kvalitetan nogomet. Junak je istina dominirao, više tražio pogodak i ukupno gledajući bio bolji, ali mreže se ipak nisu tresle…
JUNAK – MOSOR 0:0
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR