Subota, 11.05.2013.

Pregledano oko 400 Sinjana i TriljanaU organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj jutros su u Sinju i Trilju održane javno-zdravstvene akcije mjerenja krvnoga tlaka i šećera u krvi.Predsjednik Društva Ante Omrčen kazao nam je kako je odaziv građana bio odličan. Posebno je zadovoljan odazivom u Trilju, u kojem je akcija održana prvi put.'U Sinju se na akciju odazvalo oko 250 naših sugrađana, a u Trilju oko 150, što je odlično jer smo u Trilju prvi put organizirali ovakvu akciju', kazao je Omrčen.
Akcija su organizirane povodom Tjedna Crvenog križa, koji se obilježava od 8. do 15. svibnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Prve ovogodišnje galopske utrke

Prva galopska priredba koja će se u ovoj godini održati na sinjskom Hipodromu, u subotu 11. svibnja, u znaku je legendarne 4. gardijske brigade, naziva 2. Kup "Međunarodne galopske utrke - Kup 4. Gardijske brigade HV". Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Sportski vikend u Cetinskoj krajini ovaj put donosi pregršt sjajnih događaja, a posebno se to odnosi na subotu kada će ragbijaši Sinja u finalu prvenstva Hrvatske snage odmjeriti s Nadom, zatim nas očekuju i nove prvenstvene utakmice Junaka i Alkara te galopski spektakl na Hipodromu, kao i četvrto kolo odbokaških kvalifikacija.
IZVOR: WWW.FERATA.HR