Četvrtak, 11.04.2013.

OSMI NACIONALNI SAJAM PRŠUTA

Poštovani obavještavamo Vas o održavanju 8. «Nacionalnog sajma pršuta i suhomesnatih proizvoda, s međunarodnim sudjelovanjem», koji bi se trebao održati u Gradu Sinju u prostoru školske sportske dvorane, srednjoškolskog centra Sinj, te Vas pozivamo na sudjelovanje u manifestaciji.

Sajam će se održati 19. i 20. travnja, 2013. godine POD VISOKIM POKROVITELJSTVOM
PREDSJEDNIKA REPUBLIKE HRVATSKE u gradu Sinju,  (prostor sportske dvorane).

Opširnije...

IZVOR: PODUZETNIČKI CENTAR

Gimnastčari se plasirali na završnicu Državnog prvenstva školskih športskih društava Republike Hrvatske

Gimnastičari Osnovne škole Ivana Lovrića iz Sinja nastupit će na završnom turniru školskih športskih društava Republike Hrvatske za školsku godinu 2012./2013. u mjesecu svibnju u Poreču. Kao pobjednici Splitsko-dalmatinske županije plasirali su se na poluzavršno natjecanje skupine Jug koje se održavalo u Dubrovniku dana 08.04.2013.. Kvalitetno izvedenim vježbama naši gimnastičari su u iznimnoj konkurenciji zasluženo osvojili prvo mjesto te izborili plasman na završno natjecanje.
Za OŠ Ivana Lovrića nastupili su: Josip Kojundžić
Mario Romac
Karlo Jenjić
Dujo Filipović-Grčić
Josip Mijić
Preostala školska športska društava s podrućja Grada Sinja koja su blizu završnice su rukometašice OŠ Ivana Lovrića, te odbojkašice OŠ Marka Marulića iz Sinja.

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Poraz Junaka u Zagrebu

Nogometaši Junaka nisu uspjeli doći i do desete prvenstvene utakmice u nizu bez poraza. Ovaj put kao previsoka prepreka pokazala se vodeća momčad Druge lige Hrvatski dragovoljac...

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - JUNAK 1:0 (1:0)

Opširnije...

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kronika 192

U ponedjeljak, 8.travnja policijski službenici za zaštitu državne granice Postaje granične policije Trilj zaustavili su u Šestanovcu osobno vozilo Fiat Tipo, šibenskih registarskih oznaka, iz kojeg je prethodno, u vožnji, na kolnik izbačen paket. U vozilu je zatečen 49-godišnjak sa šibenskog područja, a za odbačeni paket je utvrđeno da se radi o opojnoj drogi heroin, težine 109 grama. Vrijednost pronađene droge na ilegalnom tržištu iznosi oko 43.000 kuna. 49-godišnjak je priveden u službene prostorije Policijske postaje, na kriminalističko istraživanje, nakon kojeg je uz kaznenu prijavu, doveden u pritvorsku policijsku jedinicu.  Nadalje, kriminalističko istraživanje je obavljeno i nad 51-godišnjakom sa šireg imotskog područja, kojeg se sumnjiči da je 49-godišnjaku prodao spomenutu količinu heroina. Protiv njega je također podnesena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, te je doveden pritvorskom nadzorniku.
IZVOR: PU SD