Srijeda, 11.04.2012.

Koncert u OGŠ 'Jakov Gotovac'

U OGŠ 'Jakov Gotovac' u Sinju danas će se održati koncert učenika koji se spremaju na 17. natjecanje mladih glazbenika Jadrana 2012. Koncert će početi u 18 sati. Na koncertu će svirati učenici klavirskog odjela: Branimir Župić, III. razred, Andrea Mikuljan V. razred u klasi prof. Nataša Ivančić. Petra Akrap, IV. razred u klasi prof. Lucija Tadić i gosti iz Splita Valentina Mustapić, V. razred, Josipa Radnić I. sr. u klasi prof. Helena Bojić. Ulaz slobodan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju osnovan ogranak HL-a

Sinoć je u nazočnosti članova, simpatizera i gostiju osnovan ogranak Hrvatskih laburista u Sinju. Za predsjednika je izabran Alen Radnić. Osim predsjednika izabrani su i tajnik te članovi Izvršnog odbora.
'Osnivanjem ogranka Hrvatskih laburista u Sinju započinju korijenite promjene u političkoj strukturi, načinu razmišljanja i poimanju demokracije u Cetinskoj krajini. Dat ćemo novu dimenziju pojmovima 'dobrobit, poštenje i budućnost', te iskorijeniti 'laži, obmane, nesposobnost i protekciju'. Očekujemo podršku svih po kojima ova zemlja i njeni ljudi zaslužuju više od onog što sada dobivaju. Potrebne su radikalne promjene za čije ostvarenje ste nam potrebni Vi dragi sugrađani', istaknuto je predsjednik Alen Radnić.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sport

Sonik Puntamika - Alkar 77:59

IZVOR: WWW.FERATA.HR