Petak, 11.03.2016.

Sinj: Veljača donijela smanjenje nezaposlenosti

Broj nezaposlenih na području Sinja u veljači je, u odnosu na siječanj smanjen za 3,4 posto. U odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje nezaposlenost je smanjena za gotovo 11 posto.

Prema službenim podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, u veljači je na području Grada Sinja bilo 2.584 nezaposlenih. U odnosu na ovogodišnji siječanj nezaposlenost je smanjena za 91 osobu ili za 3,4 posto, a u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje, za 319 osoba ili čak 11 posto....

Godišnja skupština KUD Turjaci

Godišnja skupština KUD Turjaci, te upisi novih članova, održat će se sutra, 12. ožujka u prostorijama Osnovne škole Fra Pavla Vučkovića u Turjacima.

Skupština će početi u 16 sati, a iz KUD-a pozivaju sve dosadašnje članove Društva da joj nazoče. U isto vrijeme vršit će se i upis novih članova.

Odbojka: Kadetkinje Sinja županijske prvakinje

Sjajan uspjeh polučile su mlade odbojkašice Sinja koje su suvereno osvojile naslov županijskih prvakinja, što je jedan od većih uspjeha u klupskoj povijesti…

U vrlo jakoj konkurenciji, pored Splita, Kaštela, Brda i Makarske te niza drugih renomiranih odbojkaških ekipa, mlađe kadetkinje Odbojkaškog kluba Sinj prve su presjekle ciljnu vrpcu nakon 18. odigranih kola.

Sinjanke su naslov prvakinja osvojile sa 16 pobjeda i tek dva poraza koji na sreću nisu bili presudni. Sve ovo dokaz je stručnog i predanog rada u svim kategorijama i veliki poticaj za daljnji rad....

U Otoku akcija dobrovoljnog darivanja krvi

U subotu (sutra, 12. ožujka 2016. godine) u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Sinj u Otoku će se održati akcija dobrovoljnog darivanja krvi.

Ovim putem organizatori pozivaju sve dragovoljne davatelje i one koji to žele postati da se odazovu u vremenu od 9 do 13 sati u restoranu Džimbeg.