Utorak, 11.03.2014.

Vetereni 126. brigade traže da se miniranje Peruče uvrsti u tužbu za genocidSinjska udruga branitelja ‘Veterani 126. brigade’ članovima tima pravnih eksperata, koji u Haagu zastupaju tužbu Hrvatske protiv Srbije za genocid, jučer je uputila zahtjev da među argumente uvrste i miniranje brane Peruča od strane srpske vojske. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Utorak donosi nove obveze za Junak i Hrvace

Nakon što su uspješno preskočili prepreke u 19. kolu, Junak i Hrvace nove će pobjede tražiti već u utorak kada je na rasporedu 20. runda trećeligaškog natjecanja.

Junak je subotnjom pobjedom u Omišu dobio prijeko potreban vjetar u leđa pa sada s kudikamo više optimizma gleda prema narednim obvezama.

Naredni protivnik Plavima bit će prošlogodišnji prvak Val, a susret na Gradskom stadionu zakazan je za utorak s početkom u 15 sati.

Jednako uspješne u posljednjem kolu bile su i Hrvace koje su tri boda osvojile nakon sudara sa Zmajem iz Makarske pa sada drže visoko peto mjesto.

Za razliku od Sinjana, Hrvatačani će nove bodove morati potražiti u gostima i to kod drugog kaštelanskog predstavnika, Jadrana iz Kaštel Sućurca.

Raspored, 20. kolo Treće HNL-jug (utorak):
15,00 h: Junak – Val
15,00 h: Jadran KS – Hrvace

IZVOR: WWW.FERATA.HR