Subota, 11.02.2012.

Pavao Vugdelija potpisao za Hajduk

Nogometni vratar Pavao Vugdelija iz Otoka jučer je potpisao profesionalni ugovor s Hajdukom na 1,5 godinu, s mogućnošću produženja vjernosti bijelima za još jednu godinu. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Promjena rasporeda svetih misa

Zbog snijega koji od sinoć pada došlo je do promjene rasporeda služenja nedjeljnih svetih misa u pojedinim župama na području Cetinskog kraja. U župi Hrvace sveta misa sutra će se služiti samo u 10,30 sati.
Otkazana je sveta misa koja se trebala služiti sutra u 9 sati na Hanu, a u Bajagiću će se sveta misa služiti u dvorani župske kuće s početkom u 10 sati i 30 minuta.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Krnjevali organiziraju Tripicijadu

U organizaciji Krnjevalske udruge grada Sinja u palači Tripalo danas će se održati Tripicijada, koja će početi u 16 sati. Prema riječima meštra od krnjevala Žare Romca, tripice je donirala mesnica Lovrić, a spremat će ih 10 ekipa. Nakon Tripicijade uslijedit će plesna večer.
'Tripicijada je trebala biti održana prošle subote, ali smo je odgodili zbog snijega. Ove subote više nema odgađanja, Tripicijada će se održati pa kud puklo! Naravno, svi su pozvani i nadamo se kako će nam se, unatoč snijegu, pridružiti veliki broj naših sugrađana', naglasio je legendarni Žare.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Noćas palo novih 30 cm snijega!Na području Cetinskog kraja sinoć je počeo padati novi snijeg. Snijega najviše ima na vrličkom područje gdje je napadalo 30 cm. Na triljskom području palo je 25 cm, snijega, na Kamenskom ga ima 20 cm, a na području Grada Sinja 17 cm. Sedam ekipa sinjske Nadcestarije noćas od 3 sata čiste ceste prema prioriteru – državne, županijske, pa lokalne. Djelatnici JKP 'Vodovod i čistoća' čiste ulice unutar grada Sinja i pristupe javnim institucijama. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR