Četvrtak, 11.02.2010.

Odbor vjerovnika Dalmatinke Nove donio je odluku o ponovnom raspisivanju natječaja za prodaju Dalmatinke Nove

Odbor vjerovnika Dalmatinke Nove donio je odluku o ponovnom raspisivanju natječaja za prodaju Dalmatinke Nove bez uvjeta kupnje tvornice kao tehnološke cijeline. Natječaj će biti raspisan slijedeći tjedan , a otvaranje ponuda 23.ožujka.

Gospino ukazanje u Lurdu i Dan bolesnika

Danas, 11. veljače, crkva slavi Gospino ukazanje u Lurdu i Dan bolesnika. U svetištu  Gospe Sinjske održana je i sveta misa za djecu s poteškoćama u razvoju iz centra Juraj Bonači i osobe s invaliditetom.

Dan društva i Dan bolesnika

Hrvatsko katoličko društvo medicinskih sestara i tehničara danas, 11. veljače, obilježava Dan društva i Dan bolesnika. U prostorijama Svetišta Gospe Sinjske od 16 do 17 sati održat će se humanitarna akcija mjerenja krvnog tlaka i šećera u krvi, zamjena dotrajalih aparata za samokontrolu šećera, edukacija o samokontroli te upoznavanje sa pravima bolesnika. Za sve članove od 17 do 18 sati bit će i okrugli stol.

Obavijest

Sutra, 12. siječnja, će se održati 5. Dječji krnjeval fest, a ulaznice po cijeni od 15 kuna prodaju se u  knjižari i papirnici Axel.

Junak-Hajduk 2:3

Splitski Hajduk pobijedio je jučer, 10. veljače, sa 3:2 Junaka u prijateljskoj utakmici koja se odigrala na Gradskom stadionu u Sinju. Cjelokupan prihod od utakmice namjenjen je liječenju Marija Efendića.

Stanje na cestama

Snijeg otežava vožnju u većem dijelu unutrašnjosti, Istri i Hrvatskom primorju a opreznije treba voziti i zbog moguće poledice, posebice na mostovima i nadvožnjacima.Upozoravamo vozače da na put ne kreću bez zimske opreme, te ako je moguće odgode putovanje.

Zbog jake bure dionicama Jadranske magistrale (D 8) Bakar- Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena, te Krčkim mostom promet je zabranjen za I.skupinu vozila (autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle) i obavezna je zimska oprema.
...