Ponedjeljak, 11.01.2021.

Molba županijskog Stožera CZ građanima s područja pogođenih potresom privremeno smještenim na području SDŽIz Splitsko-dalmatinske županije zamolili su sve stanovnike s potresom pogođenih područja koji trenutno borave na području Splitsko-dalmatinske županije da se jave Stožeru civilne zaštite Splitsko dalmatinske županije putem telefona ili maila, u svrhu njihovog evidentiranja te organizacije zdravstvene skrbi, upisa djece u školu, odnosno pružanja drugih oblika pomoći.
Kako doznajemo od načelnika Stožera SDŽ Luke Brčića građani s tih područja uglavnom su dolazili u osobnom angažmanu tako da je nužno da se njihov dolazak evidentira kako bi mogli koristiti pomoć koja im je nužna.
‘ Svi građani iz Sisačko-moslavačke županije mogu se javiti i lokalnim stožerima mjesta u kojima borave kako bi mogli ostvariti sve oblike pomoći koja im je potrebna u ovom trenutku. Uskoro kreće i nastava tako da je vrlo važno da se djeca s tih područja odmah uključe u sustav’, rekao je Brčić.
Kontakt podatci Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije su mail: stozercz@dalmacija.hr i telefoni 021/400-141 ili 021/400-142.
IZVOR: WWW.FERATA.H

Počele prijave za 1. Hrvatsku raffa ligu


Izvršni odbor Hrvatske raffa lige uputio je poziv igračima i klubovima za registraciju u 1. Hrvatsku boćarsku ligu u 2021. godini.
Planirani početak nove sezone je 12.lipnja 2021.godine. U pozivu se navodi kako se za ovo natjecanje mogu prijaviti svi postojeći boćarski klubovi koji imaju registriranu i raffa specijalnost, kao i novoregistriranih klubovi samo za raffa natjecanja.
Rok za prijavu ekipa i igrača je do 10. veljače 2021. god. Sve informacije o natjecanju i registraciji mogu se vidjeti na stranicama HBS-a.
U ovom natjecanju prošle godine BK Pržina iz Turjaka osvojila je drugo mjesto na prvenstvu Hrvatske. 
IZVOR: WWW.FERATA.HR