Petak, 11.01.2013.

OSK kreće s pripremama, u ponedjeljak prozivka

OTOK – Nakon nešto manje od 2 mjeseca pauze igrači OSK-a će sljedeći tjedan krenuti u pripreme za proljetni dio sezone. Prvenstvo se nastavlja početkom ožujka, ali prije toga nas čekaju utakmice županijskog kupa. Prozivka će se održati u ponedjeljak, u 15:30 sati, a prvi dio priprema će se sastojati od bazičnih treninga (kondicijska priprema).
Prema riječima trenera OSK-a, Borisa Pavića, biti će potrebno barem 7 dana da se ekipa kompletira te da se stekne slika kadra koji bi trebao iznijeti proljetnu polusezonu.
Odlaskom Marina Blaževića i Alena Runje pojavila se potreba za pojačanjem na stoperskoj poziciji te je realno za očekivati nova lica u momčadi OSK-a.
Piše: Petar Norac Kevo
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Kronika 192

Jučer su policijski službenici Policijske postaje Sinj dovršili kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom. Sumnjiči se da je   prethodne noći oko 01.00 sat, u ugostiteljskom objektu na širem području Trilja tjelesno napao 43-godišnjaka kojemu su konstatirane teške tjelesne ozlijede. Protiv 32-godišnjaka slijedi podnošenje  kaznene prijave za kazneno djelo Teška tjelesna ozljeda, nadležnom Državnom odvjetništvu.
IZVOR: PU SD