Utorak, 11.01.2011.

U Suhopolju uništavanje mina

Na poligonu Suhopolje kod Vrlike danas će se uništavati minsko - eksplozivne naprave obavijestili su iz Centra 112.
Uništavanje će vršiti specijalizirana tvrtka 'Diz – eko' iz Zagreba u vremenu od 13 do 14 sati.
Jače detonacije mogle bi se čuti na području Vrlike i Hrvaca pa iz Centra umoljavaju stanovnike tog područja da ostanu mirni.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Završava se Ramska ulica

Grad Sinj nastavlja organizaciju gradilišta na izgradnji kanalizacijskog kolektora u Ramskoj ulici u Sinju. Ulica će biti zatvorena za prometovanje vozilima dva tjedna.
Iako se spominjalo kako bi, zbog zatvaranja ulice, nepokretni bolesnici koji koriste usluge dijalize morali putovati u druge centre, to se neće dogoditi. Naime, zahvaljujući voditeljici odjela dijalize dr. Sandri Breko, pronađeno je rješenje transporta. Nepokretni pacijenti će na dijalizu ulaziti iz ulice Put Međina, te će se posebnim kolicima prevoziti na odjel.
Prije početka izgradnje, koja se očekuje za nekoliko dana, postaviti će se znakovi za privremenu regulaciju prometa.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Livanjci osvojili Trilj!

U finalu za pamćenje, MNK 'Seljak' iz Livna svladao je sinjsku CB 'Dovitu' rezultatom 4 : 2 i tako osvojio 28. triljski malonogometni kup.
Opširnije...  
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kino danas

U sinjskom kinu danas, s početkom u 19.00 sati, možete pogledati film "Harry Potter i darovi smrti" - prvi dio.

Stanje na cestama

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Lici, Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i dijelu Slavonije. Mokro je i sklisko u većem dijelu zemlje. Mogući su odroni zemlje i kamenja na cestama u gorju. Vozače upozoravamo da vožnju prilagode uvjetima na cestama.
Zbog vjetra na autocesti A1, od Skradina do Prgometa, mjestimice se vozi uz ograničenje brzine od 80 km/h.
Za sav promet zatvorene su ceste:
- D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona. Obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča
- D 70, Omiš-Gata-čvor Blato n/C, poddionica Omiš-odvojak za Gata, zbog radova. Obilazak je cestom Ž6142 Naklice-Tugare-Žrnovnica-Strožanac, ili cestom D 8 Strožanac-Dug Rat-Omiš.
IZVOR: HAK