Srijeda, 11.01.2006.

JAVNI POZIV ZA KREDITIRANJE PODUZETNIKA POčETNIKA GRADA SINJA

Sinjsko Gradsko poglavarstvo objavilo je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kredite iz Programa poticanja i promicanja poduzetnika početnika u Gradu Sinju. Rok za podnošenje zahtjeva je do 31. siječnja.
Dokumentaciju za navedeni program zainteresirani mogu podići u Odjelu za prostorno planiranje, gospodarenje prostorom i razvoj.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj za sutra najavljuje svoju prvu ovogodišnju akciju darivanja krvi. Ante Omrčen iznosi zadovoljstvo prukupljenim dozama krvi u prošloj godini te očekuje ovu još kvalitetniju.

VIJEćNICI HDRS-a PRISTUPILI HSP-u

Odlukom HDRS -a od prije mjesec i pol dana da članovi općinskih i gradskih organizacija te stranke pristupe HSP-u predsjednik dr Dražen Budimir, inače županijski vijećnik, postao je član glavnog stana HSP-a.

Sukladno toj odluci općinski vijećnici u Otoku Marinko Tadić šutra i Frano Erceg postaju vijećnici HSP-a. Stranka najvljuje i skorašnju osnivačku skupštinu HSP-a za općinu Otok i novi izborni zbor u Sinju.Vodstvo stranke tako želi do sljedećih parlamentarnih izbora HSP u Cetinskom kraju još više ojačati.

SPORT

U okviru A-1 košarkaške lige Alkar nije imao sreće u šibeniku. U tamošnjoj dvorani na Baldekinu pred oko 800 gledatelja izgubio je od šibenke rezultatom 72-64.

VRIJEME

Jutro je prohladno i sunčano. Temperatura zraka u 7 stai bila je -4 stupnja celzijeva. I u nastavku dana bit će vedro i stabilno vrijeme. Temperatura zraka u blagom porastu.