VELIKI USPJEH SINJSKIH MAžORETKINJASinjske mažoretkinje su na 13. Državnom prvenstvu u mažoret plesu osvojile 11 medalja i to, 5 zlatnih i 6 srebrenih.
Zlatne medalje su osvojile u sljedećim disciplinama: ml. juniori exibition corp, juniori parad corp, juniori grupa s rekvizitima, seniori parad corp, te Stipana Domazet u solo s rekvizitima kadeti.

Srebrene medalje su osvojile u sljedećim disciplinama: ml juniori grupa s rekvizitima, Ana i Petra Vučić duo s rekvizitima ml. juniori, Ana Buljan i Stipana Domazet duo s rekvizitima kadeti, Tea Radinović i Tea Milanović-Litre duo s rekvizitima juniori, Jelena Talaja solo s rekvizitima kadeti i Tea Radinović solo s rekvizitima juniori.

Velik uspjeh postigle su i najmlađe članice sinjskih mažoretkinja koje su u Standardnoj mažoret kategoriji u konkurenciji od 20 gradova iz cijele Hrvatske osvojile 6. mjesto.

Zahvaljujući postignutim rezultatima sinjske mažoretkinje će na sljedećem prvenstvu Europe u mažoret plesu koje će se održati početkom listopada u Hrvatskoj točnije u Kaštelima, kao dio reprezentacije braniti boje Hrvatske u 10 disciplina.

27.05.09