VIJESTI IZ GRADSKOG POGLAVARSTVA GRADA SINJA

Danas se u uredu gradonačelnika grada Sinja održava 91. sjednica gradskog poglavarstva. Na dnevnom redu razmatrat će se 11 točaka, a kao najzanimljivije izdvajamo prijedlog Ureda državne uprave, službe za gospodarstvo za realizaciju ugovora o zakupu državnog zemljišta Trnovača Sinj.

Razmatrat će se i prijedlog zaključka o rasporedu sredstava predviđenih u proračunu grada Sinja za 2005. godinu za udruge proizašle iz Domovinskog rata, zamolbe za oslobađanje od plaćanja priključka vode i kanalizacije te komunalnog doprinosa, o produljenju radnog vremena objektima brze prehrane te o ostalim točkama dnevnog reda.

U petak, 4. ožujka u 12.30 u gradskoj vijećnici održat će se javno predstavljanje ponuda pristiglih na natječaj za izgradnju novog igrališta N.K. Junak. Spomenuti projekt privukao je desetak ponuđača, što je potvrdio pročelnik odsjeka za gospodarstvo Damir Talaja.

Financijska konsolidacija tvrtke «Autoprijevoz» Sinj, prema najavama Damira Talaje, nakon razgovora u ministarstvima financija, prometa i veza, idućeg tjedna bit će tema na jednoj od sjednica Vlade.

02.03.05