Četvrtak, 10.11.2016.

Ispit za ribiče

Športsko-ribolovno društvo ‘Cetina’ Sinj organizira polaganje ispita za ribiče, koje će se odraditi u prostorijama OŠ Fra Pavla Vučkovića na Alkarskom trkalištu, u petak 11. studenog u 18 sati.
Komisija Županijskog saveza športskih ribiča uz odobrenje Ministarstva poljoprivrede- uprave ribarstva omogućit će polaganje svim zainteresiranim budućim športskim ribičima da pristupe polaganju testova uz naknadu od 150 kn i uz pokazano znanje steknu Uvjerenje o položenom ispitu za ribiča.Naravno to je uvjet za kupovinu državnih dozvola za narednu ribičku sezonu na vodama kojima gospodari sinjska udruga.
Bistro Vam!
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Udruga Srma organizira predavanje i predstavljanje knjige

Udruga Srma i Klub žena liječenih na dojci Sinj organiziraju u Sinju javno predavanje poznate hrvatske psihologinje prof. Ljubice Uvodić-Vranić.

Predavanje na temu ‘Četiri pretpostavke psihičkog zdravlja i devet vježbi opuštanja’ uz predstavljanje knjige ‘Devet vježbi opuštanja na kauču’ održat će se u petak, 11. studenog 2016.g. s početkom u 17 sati u Galeriji Galiotović u Sinju. Ulaz je besplatan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Brnaze: Proslava blagdana sv. Nikole Tavelića


Zajednica vjernika u Brnazama u četvrtak, 10. studenog, započinje trodnevnu duhovnu pripravu za proslavu sv. Nikole Tavelića, zaštitnika crkve i mjesta. Trodnevnicu će predvoditi župni vikar fra Antonio Mravak. Proslavu sv. Nikole Tavelića u nedjelju ,13. studenog, predstavit će dr. fra Ante Akrap, profesor filozofije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Splitu.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR