Ponedjeljak, 10.11.2014.

UHBDDR traži hitno sazivanje sjednice Odbora za imenovanje ulica i trgova

Udruga hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Ogranak Sinj uputila je Odboru za imenovanje ulica i trgova Grada Sinja i predsjedniku Odbora Duji Malešu zahtjev za hitnim sazivanjem sjednice Odbora po zahtjevu za proglašenje Vukovarske ulice i Spomen parka hrvatskih branitelja Domovinskog rata, koji je uputilo svih 9 braniteljskih udruga Grada Sinja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Susret studenata Cetinske krajine u Zagrebu



U Svetištu i Župi Gospe Lurdske u Zagrebu, u subotu 9. studenog, održan je susret studenata Cetinske krajine.
Susret je započeo svetom misom koju je predvodio fra Antonio Mravak, župni vikar u Župi Gospe Sinjske uz koncelebraciju župnika Župe Gospe Lurdske fra Nikice Ajdučića i župnog vikara fra Tina Labrovića.
Na početku misnog slavlja studentima iz Cetinske krajine dobrodošlicu je zaželio gvardijan fra Mate Matić. Preko svete mise pjevao je zbor sastavljen od studenata pod vodstvom Jelene Mihaljević i Branimira Norca.
Poslije svete mise susret je nastavljen u samostanskoj dvorani. U ime Udruge studenata Cetinske krajine, zahvalu za organizaciju susreta fratrima i studentima uputio je Nikola Viculin, predsjednik Udruge. Uz studente iz Cetinske krajine na susretu su sudjelovali i njihovi prijatelji iz Hercegovine, Imotske krajine i Slavonije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

OSK pobjedom kompletirao odličan nogometni vikend

Sjajan nogometni vikend za predstavnike našeg kraja zaključio je OSK gostujućom pobjedom nad Slogom iz Mravinaca…

SLOGA – OSK 2:4 (1:4)

Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR