Utorak, 10.10.2017.

Obavijest Udruge nezaposlenih hrvatskih branitelja Domovinskog rata

Udruga nezaposlenih hrvatskih branitelja Domovinskog rata obavještava svoje članove, ali i sve druge nezaposlene hrvatske branitelje da je Ministarstvo hrvatskih branitelja u cilju provedbe Programa stručnog osposobljavanja i zapošljavanja hrvatskih branitelja i djece smrtno stradalih, zatočenih ili nestalih hrvatskih branitelja, Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo Javni poziv za Mjeru samozapošljavanja.

Javni poziv bit će otvoren u razdoblju od 5. listopada do 19. listopada 2017. godine. Tekst Javnog poziva, kao i pripadajući obrazac zahtjeva za korištenje Mjere samozapošljavanja, dostupni su na internetskoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja u dijelu Aktualni javni pozivi, u Ministarstvu hrvatskih branitelja te Područnim jedinicama Ministarstva i županijskim Centrima za psihosocijalnu pomoć.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Solidarnost na djelu u Trilju

Udruga žena ‘Triljanke’ Trilj i Zajednica žena ‘Katrina Zrinski’ Trilj organiziraju prikupljanje pomoći u hrani i higijeni za socijalno ugrožene obitelji s područja grada Trilja (prehrambeni proizvodi dužeg roka trajanja – tjestenina, šećer, juha u vrećici, pelati, sol, ulje, brašno, riža, marmelada, med…).
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kamičak ugodno iznenadio i svladao glavnog favorita za naslov

Ugodno iznenađenje priredili su rukometaši Kamička koji su na otvaranju prvenstva slavili protiv Trogira…
Sinjska momčad je pred oko 200 gledatelja svladala jednog od glavnih favorita za naslov prvaka, čime je najavila uspješnu sezonu.
Nakon izjednačenog početka Kamičak se sredinom prvog dijela odvojio i u odličnoj završnici ostvario prednost na poluvremenu od 16:11, koju je uspio obraniti i do samog kraja.
Najbolji u redovima Kamička bio je Milun sa sedam pogodaka, dok su po pet zabili Gašpar i Mustapić.
U sljedećem kolu naša momčad igra protiv Akademije Balić i Metličić.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR