Petak, 10.10.2014.

”Ne damo naše autocest” – Referendumsko pitanje

Inicijativu “Ne damo naše autoceste “pokrenulo je sedam organizacija civilnog društva (Mreža mladih Hrvatske ,Pravo na Grad,Zelena akcija,GONG,Centar za mirovne studije,Savez udruge Klubtura,Baza za radničku inicijativu i demokratizaciju) , dva cestarska sindikata (Nezavisni cestarski sindikat i Sindikat radnika Hrvatskih autocesta ) i pet sindikalnih središnjica (NHS, SSSH,MHS,HURS I URSH). Ovih 14 organizacija osnovalo je Organizacijski odbor za izjašnjavanje birača o potrebi da se zatraži raspisivanje referenduma o uređenju pitanja davanja hrvatskih autocesta u koncesiju,a inicijativi su se priključile i brojne druge organizacije (sindikati, udruge) i građani iz svih krajeva Hrvatske.
Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Labrović: Želimo potvrditi tri boda iz Vinjana

OTOK – Nogometaši otočkog OSK-a u dosadašnjih pet kola prve županijske lige osvojili su 7 bodova i to sve u gostima. Slavili su igrači Mirka Labrovića na gostovanjima u Kaštel Sućurcu i Vinjanima dok su protiv Tekstilca osvojili bod. S druge strane na domaćem terenu OSK je poprilično neuvjerljiv, u dvije utakmici ubilježena su i dva poraza – od Uranije i Uskoka iako prilika nije nedostajalo. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Poziv za odlazak na Susrete umirovljenika Dalmacije

Udruga umirovlejnika Sinj za svoje članove organizira odlazak na tradicio9nalne 35. Susrete umirovljenika Dalmacije.
Susrete umirovljenika Dalmacije organizira Matica umirovljenika Splitsko-dalmatinske županije u Supetru na Braču od 24. do 26. listopada.
Članovi Udruge umirovljenika Sinj, koji su zainteresirani za odlazak na Susrete umirovljenika sve informacijue mogu dobiti u tajništvu Udruge, na adresi Put Petrovca 1, ili na broj telefona 821 262 svaki radni dan od 8 do 11 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tehnički pregled traktora u Dicmu

U ponedjeljak, 13. listopada, na području općine Dicmo, ispred općinske zgrade s početkom u 7,30 sati, vršit će se organizirani tehnički pregled i registracija traktora.
Za sve informacije, zainteresirani se mogu javiti u Općinu Dicmo ili PP Sinj.
IZVOR: WWW.FERATA.HR