Srijeda, 10.10.2012.

Subvencija kupnje udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola

Ovim putem obavještavamo sve podnositelje zahtjeva za sufinanciranje kupnje obveznih udžbenika učenicima osnovnih i srednjih škola, kako je Socijalno vijeće Grada Sinja na svojoj 52. sjednici, održanoj 02. listopada 2012. godine donijelo Odluku da se kupnja obveznih udžbenika subvencionira: Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Obavijest

Dana o1. listopada 2012.g. Grad Sinj je objavio Javni poziv za predlaganje Programa javnih potreba u kulturi, sportu i razvoju civilnog društva za 2013. godinu.  Opširnije...
IZVOR: GRAD SINJ

Akcija ultrazvučnog pregleda dojki

Druga ovogodišnja akcija ultrazvučnog pregleda dojki u Hrvacama održat će se u subotu, 13. listopada, u prostorijama OŠ 'Dinka Šimunovića'. Zainteresirane žene mogu se predbilježiti za pregled pozivom na brojeve 829-766 ili 098 969 5710. Akcije ultrazvučnog pregleda dojki u Hrvacama već 11 godina za redom organizira Hrvatačanin Branko Perković, u suradnji s Klubom žena liječenih na dojci Split.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obilježavanje Dana kruha u Trilju

Župa Svetog Mihovila, Grad Trilj, OŠ 'Trilj' i Dječji vrtić 'Trilj' organizirali su Dane kruha – dane zahvalnosti za plodove zemlje. U okviru programa, djeca Dječjeg vrtića 'Trilj' danas su posjetili poznate Grabske mlince kako bi vidjeli kako se melje brašno od kojeg se peku kruh i ostali pekarski proizvodi. U okviru ovih aktivnosti posjetit će i triljske pekare kako bi vidjeli što se sve u pekarama radi.
Inače, Dan kruha u Trilju će se obilježiti u nedjelju, 14. listopada. U okviru programa obilježavanja upriličit će se sveta misa zahvalnica u 10,00 sati te blagoslov i simbolično blagovanje i izložba kruha i ostalih proizvoda. Organizatori su pozvali sve ljude dobre volje da svojim prinosima zahvale Bogu na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima kojima su tijekom godine bili podareni.
IZVOR: WWW.FERATA.HR