Subota, 10.10.2009.

Održana 6. sjednica Gradskog vijeća Grada SinjaDanas, 10. listopada 2009. godine, u Gradskoj vijećnici Grada Sinja održana je 6. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja sa slijedećim dnevnim redom:
1. Većinom glasova je prihvaćen Zahtjev Gospodarske zone Kukuzovac za davanje suglasnosti za provođenje pregovaračkog postupka javne nabave i sklapanje dodatnih javnih radova u Gospodarskoj zoni Kukuzovac,
2. Jednoglasno je donesena Odluka o pokretanju postupka za izradu procjene ugroženosti i donošenje planova zaštite i spašavanja stanovništva za područje Grada Sinja,
3. Primljena je na znanje Informacija o Gradskom bazenu Sinj,
4. Primljena je na znanje Informacija o radu udruga u kulturi Grada Sinja s financijskim izvješćima za 2008. godinu,
5. Primljena je na znanje Informacija o radu Muzeja Cetinske krajine za 2008. godinu,
6. Primljena je na znanje Informacija o radu Viteškog alkarskog društva Sinj za 2008. godinu.

Obavijest

Iako je za danas bila najavljena redovna skupština Udruge tjelesnih invalida Sinja UTIS ona se zbog održavanja sjednice Gradskog vijeća odgađa za sljedeću subotu 17.listopada u 9 sati.

Obavijest

Na oglasnoj ploči i web stranici Grada Sinja objavljen popis osoba kojima je Socijalno vijeće odobrilo sufinanciranje kupnje udžbenika za osnovnu i srednju školu, u iznosu od 500,00 kn po učeniku.

Sport

Danas, 10. listopada, se igra 8. kolo 2.HNL u kojem se u žrnovnici sastaju Mosor i Junak. U devetom kolu treće lige danas u 16 sati Hrvace će ugostiti Omiša, a u 19,30 susretom Alkar-Voštarnica otvara se A2 košarkaška sezona.

KN Sinjski Maligani organizira odlazak na gostovanje u žrnovnicu na utakmicu Junaka i Mosora. Polazak je u 14:30h sa Alkarskog trkališta.