Nedjelja, 10.09.2017.

Kuća: Sinj, katnica, 255,45 m2 (prodaja)

Prodajemo kuću s okućnicom smještenu na jako mirnoj i lijepoj lokaciji u Sinju. Kuća se nalazi u blizini centra grada i svih potrebnih sadržaja. Ukupna površina kuće iznosi 255,45 m2, a sagrađena je na zemljištu površine 662 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. Na etaži suterena nalaze se hodnik, kuhinja i blagovaonica, 2 ostave, konoba i wc
Opširnije...

MNK Crnica pobjednik malonogometnog turnira u TriljuMalonogometni turnir u Trilju, na kojem su nastupile čak tri prvoligaške momčadi, otišao je na stranu šibenske Crnice…
U mjesecu u kojem se slavi Sv. Mihovil, ujedno i dan grada Trilja, MNK Trilj je uspješno organizirao turnir na kojem su se još našli i prvoligaši MNK Crnica iz Šibenika, MNK Vrgorac te Split Tommy.
U prvom polufinalnom ogledu Crnica je svladala Vrgorac rezultatom 4:0, dok je u drugom Split Tommy bio bolji od Trilja s 3:1.
U finalu je šibenska momčad pokazala više od Tommyja i uvjerljivo slavila rezultatom 5:1, dok je u susretu za treće mjesto Trilj slavio protiv Vrgorca s glatkih 3:0.
Nagrade i priznanja najboljima dodijelio je dogradonačelnik Trilja Ivan Bugarin.
Rezultati:
Polufinale:
MNK Crnica – MNK Vrgorac 4:0
MNK Split Tommy – MNK Trilj 3:1
Za 3. mjesto:
MNK Trilj – MNK Vrgorac 3:0
Finale:
MNK Crnica – MNK Split Tommy 5:1
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Vrlika: Poticaji za male poduzetnke, stočare i voćare

Grad Vrlika u 2017. godini potiče razvoj malog poduzetništa, stočarske proizvodnje i voćarstva.
Cilj programa je bespovratnim potporama potaknuti razvoj malih poduzetnika, izgradnju mliječnih farmi, odnosno nabavu visokomliječnih krava i osnovnih stada u uzgoju ovaca i koza te podizanje višegodišnjih voćnjaka.
Korisnici programa mogu biti male tvrtke do 20 zaposlenih osoba, obiteljska poljoprivredna gospodarstva, obrtnici i zadruge, koji mogu ostvariti pomoć u iznosu do 20 tisuća kuna, zatim stočari koji mogu dobiti do 10 tisuća kuna bespovratnih sredstava te voćari za koje je predviđena potpora u iznosu do 10 tisuća kuna.
IZVOR: WWW.FERATA.HR