Četvrtak, 10.09.2015.

Održan turnir u stolnom tenisuU sklopu manifestacije Dani Alke i Velike Gospe u subotu 5. rujna u dvorani tehničke škole ‘Ruđera Boškovića’ održan je turnir u stolnom tenisu.
Na turniru se natjecalo 20 igrača iz Splita, Sinja, Kaštela, Šibenika, Vodica i Zadra. Nakon jako zanimljivih mečeva prvo mjesto je osvojio Stošić Toni iz Šibenika, a drugo i treće mjesto su zauzeli Sakal Goran i Kašić Vinko iz Splita.
U igri parova prvi su bili Sakal i Kašić, drugi Boko i Granić te treći Martinović i Pensa.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Finale u Trilju, za naslov se bore CB Litre i CB Mendula

Danas je u Trilju na školskom igralištu završni dan malonogometnog turnira u kojem ćemo dobiti ime najbolje momčadi u konkurenciji seniora i djece…

U Utakmicama polufinala CB Lite je uvjerljivo nadigrao CB Virus (5:1), dok je CB Mendula nešto teže slavila protiv 104 dalmatinca (3:2).

Program finalnog dana počinje u 19 sati utakmicom za 3. mjesto djece, nakon čega slijedi seniorski ogled za 3. mjesto, da bi program bio zaključen i finalnim ogledima od kojih je najatraktivnije finale seniora zakazano za 21,30 sati.

Finalni dan turnira bit će humanitarnog karaktera, a sav prihod od ulaznica doznačit će se na račun Sinišu Zubca koji boluje od teškog oblika leukemije.
IZVOR: WWW.FERATA.HR