Utorak, 10.09.2013.

Obavijest proizvođačima rakije

Poljoprivredno-savjetodavna služba Grada Sinja uputila je obavijest za sve one koji će ove jeseni u svojim kotlovima peći rakiju za vlastite potrebe. Naime, svi mali proizvođači moraju se registrirati kako bi izbjegli stroge zakonske sankcije. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjske odbojkašice osvojile Volley open u Sondriu!

Odbojkašice Sinja pokazale su kako se igra prava odbojka i to u Italiji, koja je europska i svjetska odbojkaska velesilia. Posebno veseli što su naše odbojkašice na turniru Volley open nadigrale talijanske ekipe Us Riwega i PGS Auxilium.
Finale je odigrano u prepunoj gradskoj dvorani u Sondriu, gdje su Sinjanke odličnom igrom glatko pobjedile slovačku ekipu Hit Trnavu s 2:0 u setovima. Na kraju veliko slavlje uz pobjednički pehar koji je podigla kapetan ekipe Marina Titlić. Za najbolju igračicu turnira proglašena je sinjska napadačica Anđela Babić.
Uz već spomenute igračice još su nastupile: Markovic-Coso, Dotur, Krivo, Susnjara, Firic, Banovac, Jelincic, Glavinic, Cvitkovic i Breko.
Ekipu je vodila trenerica Anita Macan.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Revija mažoretkinja u Trilju

U nedjelju 15.09.2013.godine u okviru “Mihovilskih dana”, u Trilju će se održati revija mažoretkinja. Pored domaćih Triljskih mažoretkinja nastupiti će i 6 mažoret timova iz dalmatinskih gradova.
Program će početi defileom mažoretkinja triljskim ulicama u 16,30 sati, polaskom od hotela sv. Mihovil do sportske dvorane, gdje će timovi izvesti svoje koreografije.
Pozivaju se svi na ovaj kulturno-sportski događaj i da svojim dolaskom daju podršku našoj djeci i mladima.
Dobrodošli!
Piše: Anita Dukić

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM