Ponedjeljak, 10.09.2007.

ASFALTIRANJE CESTA NA PODRUčJU GRADA SINJA

Danas se nastavljaju radovi asfaltiranja nerazvrstanih cesta u Mjesnim odborima na području Grada Sinja, po programu koje je donijelo Gradsko vijeće po provedenom natječaju.
Od danas do srijede radovi na presvlačenju asfalta će se obavljati u ulicama Fra Pavla Vučkovića i Fra Ivana Markovića u Sinju. Stoga iz Odjela za komunalne djelatnosti Grada Sinja mole građane da tih dana ne parkiraju automobile u navedenim ulicama.

OBAVIJEST

Danas će se u Otoku, u organizaciji GONG-a, održati Građanski sat - tribina za građane, s temom - Pitajte i predložite općinskoj vlasti. Tribina će se održati u zgradi općinske vlasti, na Trgu dr. Franje Tuđmana, s početkom u 18,00 sati, a gost tribine biti će Branko Samardžić, načelnik općine Otok.

OBAVIJEST

Udruga umirovljenika Domovinskog rata organizira nabavu ogrjevnog drva za sve branitelje i članove njihovih obitelji.
Hrvatski branitelj, obitelj poginulog hrvatskog branitelja i obitelj umrlog hrvatskog branitelja, može naručiti najviše 10 metara ogrjevnog drveta, po cijeni od 260 kuna za metar. Plaćanje u gotovini po dostavi. Kontakt telefon 091/ 11 21 200 i 091/ 11 21 208.

KINO DANAS

Na repertoaru sinjskog kina još samo danas u 18,45 igra animirani film Simpsoni - originalana verzija. U 20,00 sati prikazuje se američki film Otporan na smrt. Film je režirao Quentin Tarantino, a u glavnim ulogama glume Kurt Russel, Zoe Bell i Rosario Dawson.