Subota, 10.08.2019.

‘U galopu’ – šibenski dar Sinjanima


U okviru manifestacije ‘Dani Alke i Velike Gospe 2019’ sinoć je u Alkarskim dvorima svečano otvorana izložba ‘U galopu’ koju su organizirali Udruga likovnih umjetnika Faust Šibenik i Viteško alkarsko društvo.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Galeriji Galiotović otvorena izložba Dunje Erceg


Na drugom katu Galerije Galiotović sinoć je, pred brojnim zainteresiranim Sinjanima i njihovim gostima, otvorena izložba slika i minijatura Sinjanke Dunje Erceg, koja živi i stvara u Splitu.
Riječ je o umjetnici/amaterki, po struci profesorici hrvatskog jezika, koja se posljednjih sedam godina bavi slikarstvom, ali i drugim oblicima likovnog oblikovanja, najčešće koristeći mix media tehniku izražavanja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinj: Na Javni poziv za potpore male vrijednosti za subvencioniranje zapošljavanja stigla dva zahtjeva

U ovogodišnjem proračunu Grada Sinja osigurano je 500 tisuća kuna za potpore male vrijednosti za subvencioniranje zapošljavanja, a krajem srpnja objavljen je javni poziv za dodjelu potpore.
Prema informacijama koje smo dobili iz Grada Sinja, na Javni poziv stigla su dva zahtjeva, koja još uvijek nisu otvorena, pa nemamo informaciju za koliko se osoba traži potpora. Povjerenstvo za dodjelu potpora male vrijednosti za subvencioniranje zapošljavanja na području Grada Sinja, čiji je predsjednik Ivica Mastelić, zaposlenik Gradske uprave, zahtjeve će obraditi krajem kolovoza.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR