Četvrtak, 10.08.2017.

Zračne snage PP NOS OS RH gase požar na Kamešnici


Zračne snage Protupožarnih namjenski organiziranih snaga Oružanih snaga RH (PP NOS OS RH) iz sastava 93. zrakoplovne baze Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane (HRZ i PZO) iz vojarne “Pukovnik Mirko Vukušić” iz Zemunika, danas, četvrtak 10. kolovoza 2017., s jednim Canadairom CL-415 i dva Airtractora AT-802 upućene su na gašenje požara na Kamešnici iznad Sinja.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Donesen Proračun Grada Sinja za 2017., zaustavljena gradnja dvorane

Većinom glasova sinjski gradski vijećnici usvojili su Proračun Grada Sinja za 2017. godinu u visini od 62 milijuna i 100 tisuća kuna. Prilikom rasprave, gradonačelnica Kristina Križanac je usvojila MOST-ov amandman kojim se 1 milijun i 700 tisuća kuna planiranih za gradnju sportske dvorane preusmjerava za kupnju udžbenika sinjskim osnovnoškolcima. Time se, kako je kazala, zaustavlja gradnja dvorane.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Sinjski vijećnici jednoglasni oko dobitnika javnih priznanja Grada

Jednoglasnom odlukom sinjski gradski vijećnici sinoć su donijeli odluku o dobitnicima javnih priznanja Grada Sinja za ovu godinu. Dobitnik Nagrade za životno djelo je fra Eugen Poljak, Osobne nagrade dobili su Hana Breko Kustura, Jozo Vuković i Andrija Hrgović, a Kolektivne nagrade Krnjevalska udruga ‘Didi s Kamešnice’ i Biciklistički klub ‘Vlaji’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR