Nedjelja, 10.07.2016.

Ispod kapele prvaci Brnaza u velikom nogometuSedmo prvenstvo Brnaza u velikom nogometu okončano je slavljem momčadi Ispod kapele koja je u finalu bila bolja od Marića…
Pobjednička momčadi je prilično suvereno slavila rezultatom 3:0, no u svakom slučaju i Marići mogu biti zadovoljni ovogodišnjim uspjehom. U susretu za treće mjesto slavili su Klarići koji su s 2:1 bili bolji od momčadi Do bure.
Kao i obično, završnicu je pratio veliki broj gledatelja, ali i mnoštvo uzvanika iz Grada koji su podijelili nagrade najboljim momčadima te pojedincima.
Tako je najboljim vratarem proglašen Frano Marić (Marići), najboljim strijelcem Frano Matas (Marići), dok je nagradu za najboljeg igrača ponio Stipe Šipić (Ispod kapele). Fair play nagrada otišla je u ruke Vukasovića.
Pobjedničkoj momčadi nagradu je uručila gradonačelnica Kristina Križanac, drugoplasiranoj predsjednik ZSU-a Josip Malbaša, dok je trećeplasiranima priznanje uručio predsjednik NK Brnaze Mladen Vidić.

Rezultati:
FINALE: Ispod kapele – Marići 3:0
ZA 3. MJESTO: Do bure – Klarići 1:2

IZVOR: WWW.FERATA.HR

BK Sinj organizira boćarski Memorijal “Jozo Gaurina Gena”

Boćarski klub Sinj i ove godine organizira Memorijalni boćarski turnir “Jozo Gaurina Gena” koji će se igrati od 11. srpnja na igralištu u Sinju…
Valja naglasiti kao će se igrati u dvojkama i pojedinačno, a uplata za dvojke iznosi 100 kuna, dok će pojedinci za nastup trebati izdvojiti 50 kuna.
Sve uplate idu u nagradni fond.
Iz BK Sinj, kao organizatora ovog Memorijala, pozivaju sve zaljubljenike u boćanje, kao i prijatelje te poznanike prerano preminulog Joze Gaurine Gena da dođu na boćalište i budu dio ovog turnira.
IZVOR: WWW.FERATA.HR