Utorak, 10.07.2007.

1. MEđUNARODNI MEMORIJALNI TURNIR "ANTE TOMAšEVIć KUKA"

RADNICI TVORNICE KONCA "DALMATINKA NOVA" JOš NISU PRIMILI ZAOSTALE PLAćE

Radnicima Dalmatinke Nove ni danas kako doznajemo od predstavnika radnika Nevena Poljaka nisu isplaćene četiri zaostale plaće, štoviše još uvijek nema ni garancije za njihovu isplatu.

AKCIJA DARIVANJA KRVI U SINJU

U srijedu od 9,00 do 13,00 sati u prostorijama gradskog društva Crvenog križa Sinj održat će se redovna akcija darivanja krvi.
Pozivaju se svi davatelji i sve zdrave osobe od 18 do 65 godina života, da pristupe akciji, kako bi se prikupio što veći broj doza krvi, za potrebe transfuzijskog odjela Kliničke bolnice Split, na kojem, zbog povećanja potrošnje, nedostaje gotovo svih krvnih grupa.

KINO DANAS

Danas će se u Gradskom kinu, s početkom u 21,oo sat, održati predstava «Plaža» zagrebačkog Teatra Exit. Uloge tumače Linda Begonja, Sven Medvešek, Damir Klemenić, Daria Knez i Marta Zečević.

OBAVIJEST

Udruga umirovljenika Sinj obavijestila je svoje članove kako organiziraju jednodnevni izlet u Metković i Vid «muzej Narona». Polazak je u četvrtak 12. srpnja u 7 sati a polazak sa alkarskog trkališta. Prijave se vrše u prostorijama udruge svakog dana od 8 do 11 sati.

"NACIONALNA IZLOžBA PASA SVIH PASMINA SINJ 2007."

HRVATSKI KINOLOšKI SAVEZ
I
KINOLOšKO DRUšTVO SINJ


NACIONALNA IZLOžBA PASA
SVIH PASMINA


04.08.2007.

HIPODROM SINJ

PRIJAVE DO:
20.07.2007.

informacije na e-mail:mladar@gmail.com
...