Četvrtak, 10.06.2021.

Tvrtko Jakovina: Logično je da upravo u Sinju govorimo o Hrvatskom proljećuU organizaciju Centra za demokraciju i pravo Miko Tripalo iz Zagreba, u Alkarskim dvorima sutra će se održati simpozij ‘Tripalovi dani u Sinju’.

Najavljujući ovogodišnji simpozij, predsjednik Upravnog odbora Centra Miko Tripalo, hrvatski povjesničar, redoviti profesor svjetske povijesti 20. stoljeća Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Tvrtko Jakovina kazao je kako je simpozij do sada obrađivao različite teme, a ove godine je 50. godišnjica Hrvatskog proljeća pa će to biti u fokusu simpozija.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Mirko Labrović novi trener InteraPrvi osvajač Hrvatskog kupa, donedavni prvoligaš Inter iz Zaprešića, popularno zvan div iz predgrađa dobio je novog trenera. Na klupu žutih došlo je poznato nogometno ime Sinjanin Mirko Labrović.

Ovaj nekada odličan nogometaš koji je uz hrvatske klubove imao i značajnu inozemnu karijeru u Kini do sada je ostvario vrlo zapažene trenerske rezultate.

Labrović je stručnjak s bogatim drugoligaškim iskustvom, koji je u ovom rangu vodio Šibenik, Rudeš i Solin, a bio je uspješan trener u Hrvacama, Junaku i OSK-u. Nakon ispadanja iz 1.HNL Zaprešićani se nisu uspjeli vratiti brzo u prvoligaško društvo, a na kraju drugoligaške sezone zauzeli su sredinu tablice, odnosno deseto mjesto.

Vodstvo kluba istaknulo je ambicije povratka kluba u elitni razred Hrvatskog nogometa. Tu misiju povjerili su Mirku Labroviću kojemu želimo sreće i uspjeha u novom klubu.
 
IZVOR: WWW.FERATA.HR