Ponedjeljak, 10.06.2019.

Održane utrke ‘Cetina Adventure Race’ i ‘Gradski izazov’

 

U subotu je u Sinju i obližnjim mjestima održana deveta po redu pustolovna utrka ‘Cetina Adventure Race’ i utrka ‘Gradski izazov’.

Na startu utrke pojavila su se ukupno četrnaest timova. Zbog jako vrućeg vremena utrku su u zadanom vremenu završila samo četiri tima.

Stazu dugu ukupno 131 km najbrže je prošao tim Orlove Stine koji čine Nenad Keč i Dane Krstulović Opara s vremenom 10:53:36 . Drugi tim koji je prošao kroz cilj su Favoriti koji čine Vedran Ugrin i Jakov Dabov s vremenom 11:56:26. Treći tim u cilju je tim Strka čine Ante Ercegović i Marko Herman. Valja napomenuti da je timu Strka u početnim kilometrima pukla guma na jednom od bicikala te je samim tim ovaj rezultat još vrjedniji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Tanja Samardžić druga u Karlovcu

 

U petak 7. lipnja u Karlovcu je održana utrka od 10 km i štafeta, a ukupno je sudjelovalo više od 700 trkača iz više zemalja. Tanja Samardžić je trčala utrku od 10 km i u ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji u cilj je ušla druga, a u svojoj kategoriji isto druga. Prva je Breda Škedelj iz Slovenije, a treća Marina Jurjević iz Zadra. Ovo je fantastičan rezultat za Tanju jer je u 2 tjedna istrčala 2 polumaratona po 21 km i utrku u dužini od 10 km. Sljedeću utrku Tanja će trčati 3. kolovoza u Tomislavgradu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Odlični rezultati Kickboxing kluba ‘Knez’

 
U subotu, 8.lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Makarskoj, u organizaciji Kickboxing kluba Mawashi i g. Pere Gazilja, održano je drugo po redu “Summer cup” Makarska 2019 koji je okupio 19 klubova iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Ukupno je bilo 195 startova. Natjecalo se u tri discipline: Point Fighting, Light Contact i Kick Light po pravilima Hrvatskog Kickboxing Saveza.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR