Petak, 10.06.2016.

KOLIJEVKA NOGOMETA

Slobodna Dalmacije je 09.06. 2016. godine objavila članak "Na Bačvicama osvanuo pješčani spomenik dječaku s loptom", kojeg možete pogledati ovdje: KOLIJEVKA NOGOMETA

Triljskim osnovnoškolcima i iduće školske godine besplatni udžbenici!

Triljski osnovnoškolci će i iduće školske godine dobiti besplatne udžbenike.
Naime, Grad Trilj je u ovogodišnjem Proračunu osigurao potrebna novčana sredstva za kupnju obveznih udžbenika za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole i to nešto manje od 83 tisuće kune.
Gradonačelnik Trilja i saborski zastupnik Ivan Šipić ističe da će za razrede u kojima se stvorila razlika u broju učenika Grad kupiti nove udžbenike, a ostali će dobiti stare koje je, također prije dvije godine, kupio Grad Trilj. Osim toga, učenici prvih razreda osnovne škole od Grada Trilja će, osim obveznih udžbenika, dobiti i radne bilježnice.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

NK Junak predstavio službeni “stogodišnji” logo kluba


Kao što to i priliči jednom stogodišnjaku, Junak je predstavio službeni logo kluba koji će krasiti priredbe vezane uz proslavu velikog jubileja…
Između nekoliko ponuđenih rješenja, čelnici sinjskog kluba odlučili su se na logo koji se nalazi na slici iznad.
Službena premijera bit će na nogometnom turniru koji će se ovog vikenda održati na Gradskom stadionu, a na kojem će snage odmjeriti Junak, Solin, Zmaj (M) i Jadran KS.
Ostatak ponuđenih radova pogledajte u priloženoj fotogaleriji.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR