Subota, 10.05.2014.

URUPBDR organizira izlet u Gospić i na Plitvice

Udruga roditelja i udovica poginulih branitelja Domovinskog rata grada Sinja i Cetinske krajine u sklopu provedbe programa ‘Obilazak bojišnica’ organizira izlet u Gospić i Plitvice, u okviru kojega će biti organizirano i polaganje vijenaca na spomen obilježju josipu Joviću.
Izlet će biti realiziran u subotu, 31. svibnja, a članovi koji su zainteresirani za izlet trebaju se prijaviti u prostorije Udruge do 20. svibnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Obavijest uzgajivačima goveda

Iz Poljoprivredne savjetodavne službe u Sinju uputili su obavijest uzgajivačima goveda koji su podnijeli zahtjev za premije za krave dojilje nakon 18. travnja 2014.
Zbog izmjena koje su uslijedile, sukladno naputku Ministarstva poljoprivrede od 5. svibnja ove godine potrebno je obaviti nadopunu Jedinstvenog zahtjeva što se može učiniti u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju (APPRRR) Split, Mažuranićevo šetalište 24 b ili u Savjetodavnoj službi Sinj, Stjepana Gunjače 12. Nadopunu Jedinstvenog zahtjeva potrebno je obaviti do četvrtka, 15. svibnja.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Alkar protiv Zagreba lovi ostanak u utrci za polufinale

Pred Alkarom i Zagrebom dvoboj je 11. kola nakon kojeg će se jedna momčad definitivno oprostiti od borbe za polufinale doigravanja za prvaka. Domaći teren je velika prednost sinjskog prvoligaša, međutim, u sva tri ovosezonska ogleda slavili su gosti…
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR