Četvrtak, 10.03.2016.

Martin Tadić sudi u Ukrajini, Engleskoj i RusijiU Ukrajinskom gradu Sony od 12. ožujka održat će se ogled između Ukrajine i Kine u WSB ligi na kojem će sudjelovati i priznati sinjski boksački sudac Martin Tadić…
Ovaj veliki boksački spektakl pratit će i hrvatski boksački sudac Martin Tadić u čijem posjedu su i tri AIBA zvjezdice, a nije na odmet spomenuti njegov angažman u WSB-u kojeg sudi već šestu sezonu za redom.
Tadić zadnje dvije godine sudi i APB, a na sve je zasigurno utjecalo i suđenje na Olimpijskim igrama u Londonu. Potvrdu njegove sudačke kvalitete daje i angažman na boksačkoj priredbi koja će se održati 16. ožujka u Londonu, kada će snage odmjeriti Velika Britanija i Maroko.
Dva tjedna poslije, odnosno 1. travnja, Martinu Tadiću slijedi odlazak u Rusiju, gdje će prisustvovati meču Rusije i Argentine te Rusija i Venezuele.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Gradsko kino Sinj stiže ‘Odana’ treći nastavak trilogije ‘Različita’

U Gradskom kinu Sinj od četvrtka (10. ožujka) prikazivat će se najnoviji nastavak Trilogije različita (Divergent series) naslovljen Odana. Od četvrtka do ponedjeljka ovaj avanturistički SF film prikazivat će se u terminu od 20 i 15 sati.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR