Utorak, 10.02.2015.

TZ grada Sinja izradila mobilnu aplikaciju Sinj tourist guideTuristička zajednica grada Sinja izradila je mobilnu aplikaciju ‘Sinj Tourist Guide’ s ciljem promocije turizma i informiranju korisnika o turističkoj ponudi grada Sinja i okolice.

Koristeći ovu aplikaciju korisnici mogu na vrlo jednostavan način pronaći kulturne sadržaje, smještaj, gastro ponudu i sve ostale informacije koje će im boravak u gradu Sinju i cetinskome kraju učiniti ugodnim i zanimljivim.

Opširnije...

IZVOR: WWW.FERATA.HR

Ski klub Sinj poziva na skijanje

Ski klub Sinj 21. i 22. veljače organizira vikend skijanje na novom prekrasnom ski centru Pegasus Raduša u BiH, udaljen oko 150 km od Sinja.
Zainteresirani se mogu javiti najkasnije do sutra na brojeve mobitela 099/835 7778 (Dražen) ili 091/154-3935 ( Denis).
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dr. Stipe Jukić: ‘Palke su zajednički projekt Grada, VAD-a i Županije’Zbog nedostatka kvoruma jučer nije održana 15. sjednica Gradskog vijeća Grada Sinja, a nastavak iste trebao bi se održati danas u 16 sati. Za ovu sjednicu predviđeno je sedam točaka dnevnog reda, ali svakako najviše pozornosti izaziva rasprava o zaduživanju Grada Sinja za kupnju alkarskih tribina, odnosno palki.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Večer u čast blaženom Alojziju Stepincu

Večeras, 10. veljače u crkvi Čudotvorne Gospe Sinjske bit će upriličena večer u čast blaženom Alojziju Stepincu.
Slavlje započinje svetom misom u 18 sati koju će predslaviti u zajedništvu s ostalim svećenicima župnik fra Ante Bilokapić. Na kraju svete mise članovi Franjevačke mladeži izvest će scenski prikaz ‘Saslušavanje i suđenje Alojzija Stepinca’. Preko mise pjevat će Mješoviti župni zbor.
IZVOR: WWW.FERATA.HR