Petak, 10.01.2020.

Javni poziv za dodjelu potpora za samozapošljavanje branitelja

 
Udruga nezaposlenih hrvatskih branitelja Domovinskog rata iz Cetinske krajine uputila je obavijest da je Ministarstvo hrvatskih branitelja objavilo poziv za ‘Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Pojačane aktivnosti u prometu tijekom vikenda

Na prometnicama na području Policijske uprave splitsko-dalmatinske policija nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti u prometu i tijekom nadolazećeg vikenda.

Provodit će se pojačani nadzor vozila i vozača posebno u večernjim i noćnim satima usmjeren na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, posebice prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina kretanja vozila, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisne uporabe mobitela, a aktivnosti će se usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu.

Stoga iz PU SD i nadalje apeliraju na sve sudionike u prometu na pridržavanje prometnih propisa i prilagođavanje vožnje stanju i uvjetima na kolnicima u cilju sigurnog sudjelovanja u prometu.
IZVOR: WWW.FERATA.HR