Četvrtak, 10.01.2013.

Ž. Prelas kandidat za gradonačelnika!U sinjskom holetu 'Alkar' danas je održana konferencija za novinare na kojoj je kao kandidat za gradonačelnika Grada Sinja predstavljen Jakov-Željko Prelas. Ovaj diplomirani inženjer prometa zajednički je kandidat SDP-a, HNS-a, HSU-a i Saveza za etičku i građansku Hrvatsku. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Trilj: Croatia Zmijavci prvi polufinalist

TRILJ – Jučer su odigrana tri susreta osmine finala te jedan susret četvrtfinala. U četvrtfinalu je Croatia Zmijavci sa 6:5 bila bolja od ekipe Ćukova glavica Košute.U preostalim utakmicama osmine finala izrazito uvjerljiva je bila momčad Šd Bisko sa 6:0 protiv Auto shop Ćubić Trilj. Dalje su prošli i Cb Dovita Sinj sa 4:2 protiv Cb Mendula Trilj te Pvc Gladius Trilj koji je sa 4:2 bio bolji od Sviss bojsa Sinj.

Danas su na rasporedu tri susreta: Seljak Livno – Sv. Josip caffe bar Libery Dugi rat (18:30), Cb Dovita hattrick Sinj – Pvc Gladius Trilj (19:30), Gasta i Bule Almont Košute – Šd Bisko (20:30).
Piše: Frane Šušić-Jurić

IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

U Trilju 6. Winter motoparty

Motoclub 'Noćni jahači' iz Trilja organizira tradicionalni 6. Winter motoparty, koji će se održati u subotu 12. siječnja u Grabu, na predjelu 'Štala'. Početak partya je u 20 sati, a posjetitelje će zabavljati sinjski rock band Maršal. Organizatori pozivaju sve ljude dobre volje da im se pridruže te provedu ugodnu večer uz dobru glazbu, obilje jela i pića te atraktivnih događanja. I ovaj motoparty bit će humanitarnog karaktera.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Program rada Gradskog vijeća Grada Sinja - dostava prijedloga za program

U tijeku je izrada Prijedloga Programa rada Gradskog vijeća Grada Sinja za 2013. godinu s ciljem planiranja i usmjeravanja rada Gradskog vijeća, a u svrhu obavljanja poslova iz djelokruga rada lokalne samouprave na području Grada Sinja.

Osnovu za izradu Programa čine poslovi i zadaci koji su Ustavom, zakonom i Statutom Grada Sinja stavljeni u nadležnost Gradskom vijeću.
    ...

Trilj: Poznati svi četvrtfinalisti

Susretima u srijedu navečer zaključena je osmina finala na triljskom malonogometnom turniru, a jedna momčad izborila je i polufinale turnira koje je na rasporedu u petak. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Svećenikova djeca u sinjskom kinu

U sinjskom kinu od danas do nedjelje igra hit komedija Vinka Brešana 'Svećenikova djeca'. Film će se prikazivati u dva termina – u 18 i u 20 sati.
IZVOR: WWW.FERATA.HR