Petak, 9.12.2016.

‘Nikolina pisma’ DU Most u KBC Split


Članovi Dramske udruge ‘Most’ iz Trilja, jučer su s predstavom ‘Nikolina pisma’ sudjelovali u humanoj božićnoj akciji ‘ Dalmalino uveseljava djecu!’, te su na Klinici za dječje bolesti u KBC-u Split izveli predstavu ‘Nikolina pisma’.
Triljani su odlučili darovati djecu predstavom, a kako su istaknuli, sami su dobili dar – vesela i razdragana dječja lica od čega većeg dara nema. Dječica su, iako sa zdravstvenim problemima, uživala u avanturama neobičnih likova iz predstave. Nasmijali su se i njihovi roditelji i osoblje.
Sveti Nikola je nakon predstave posjetio mališane i u bolesničkim sobama i donio im darove uz želju da što prije ozdrave i budu sa svojim obiteljima.
Osim DU ‘Most’ u akciji su sudjelovali Snjegulica, Kaštelanske mažoretkinje, Plesni klub Doxa Dance, Dječji-mandolinsko-tamburaški orkestar KUD-a Jedinstvo, Plesni studio DanceBox, Mažoretkinje grada Splita, Plesni klub Spin – Kaštela i Akrobatski rock¨n¨roll klub Caf–Spliters.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Scenski igrokaz ‘Božić u didove zemane’


U dvorani Gospe Sinjske, u sklopu ovogodišnjeg Dječjeg tjedna udruge ‘Cjeloviti život’ polaznici DV ‘Maslačak’ upriličili su scenski igrokaz naziva ‘Božić u didove zemane’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR