Srijeda, 9.10.2013.

VETERANSKI TURNIR U SINJU

I ove godine u sklopu proslave 22. godišnjice osnutka 126. brigade u nedjelju 6.10.2013. na terenu SC “I.Poljak-Sokol i A.Alčić” odigran je tradicionalni veteranski ragbi turnir.
Pored veterana Sinja na turniru su sudjelovale i ekipe Ragbi 59 (Split) i veterani RK Sisak. Treće poluvrijeme uz degustaciju specijaliteta sinjske kužine domaćin je upriličio u ugodnom ambijentu restorana Ranča Mustang u Glavicama. Dogovorena ja daljnja suradnja te izmijenili prigodni pokloni. Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Maligani u akciji



I bez službenog priznanja znamo mi odavno da su Maligani najbolja navijačka skupina. Da, beskompromisni navijači na utakmicama,  a dobri ljudi u običnom životnom ritmu.
‘Dobri ljudi’ je i naziv udruge mladih prijatelja gore preko Kamešnice, točnije iz Tomislavgrada, koji su poznati po humanitarnom radu za opće dobro. Njihovo sam ime posudio za ovu priliku jer su i naši Maligani zaslužili to ime svojim humanitarnim akcijama, od kojih su svakako najpoznatije akcije dobrovoljnog darivanja krvi. Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Izgorjela pojata u Romaca

U požaru koji je izbio noćas nešto prije 2 sata i 30 minuta u Donjim Glavicama, u zaseoku Romac, izgorjela je pojata sa sijenom.
Požar su jutros u 4 sata i 30 minuta ugasili sinjski vatrogasci. Pojata je starija građevina, a materijalna šteta još nije utvrđena.
IZVOR: WWW.FERATA.HR