Subota, 9.09.2017.

Tribina ‘Zašto NE Termoelektrani Peruća?’: O Perući nema nikakva govora dok je se ne proglasi nacionalnim strateškim dobrom!


Sinoć je pred 150-ak sudionika održana tribina ‘Zašto NE Termoelektrani Peruća?’ u organizaciji građanske inicijative ‘Ne daj se, Cetino!’, koja se već više od pola godine bori protiv izgradnje termoelektrane Peruća.
Gosti tribine bili si prof. dr. sc. Stanko Uršić, umirovljeni profesor fizikalne kemije Farmaceutsko-biokemijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, prof. dr. sc. fra Ante Vučković, profesor filozofije na Katoličkom bogoslovnom fakultetu i Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu, te Mislav Cvitković, mag. phys., doktorand fizike na Friedrich-Alexander-Universität Erlangen-Nürnberg i Institutu Ruđer Bošković.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Kuća: Sinj, katnica, 255,45 m2 (prodaja)

Prodajemo kuću s okućnicom smještenu na jako mirnoj i lijepoj lokaciji u Sinju. Kuća se nalazi u blizini centra grada i svih potrebnih sadržaja. Ukupna površina kuće iznosi 255,45 m2, a sagrađena je na zemljištu površine 662 m2. Sastoji se od suterena, prizemlja i potkrovlja. Na etaži suterena nalaze se hodnik, kuhinja i blagovaonica, 2 ostave, konoba i wc
Opširnije...

Nogometni vikend: Domaća premijera Junaka, kreću i niželigaši

Pred nama je nogometni vikend u kojem se trećeligašima pridružuju i županijski ligaši, ali ipak u prvi plan ide premijerni domaći ogled Junaka…
Sinjski Plavi ove će subote biti domaćini Zmaju iz Blata na Korčuli, a riječ je o domaćoj premijeri nakon dva uzastopna gostovanja u kojima je ostvarena pobjeda u Biogradu i poraz u Opuzenu. Dosta toga kod Junaka ovisit će i o zdravstvenom biltenu momčadi.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR