Srijeda, 9.09.2009.

3. Godišnjica Hit radijaNa današnji dan prije tri godine s emitiranjem programa počeo je Hit radio. Prema istraživanju agencije Media metar u samo tri godine postojanja Hit radio je postao najslušaniji lokalni radio u Dalmaciji, sa zabilježenih više od 56 tisuća ulaza dnevno u drugom kvartalu ove godine.

Obavijest

Zbog izgradnje kanalizacijskih kolektora u zapadnom dijelu grada Ulica 126. brigade od ulaza u prostor "Vodovoda i čistoće" do ulaza u vojarnu, radi izgradnje fekalne i oborinske kanalizacije bit će zatvorena za promet. Regulacija prometa će se odvijati na način da će Ulica 126. brigade biti kao slijepa ulica od ulaza u ulicu do "Vodovoda i čistoće" i od kraja ulice do ulaska u vojarnu. Promet bi se trebao odvijati preko ulice Alkarsko trkalište. Radovi će trajati 15 dana. Iz gGada su vozače zamolili za razumijevanje i strpljenje u prometu.

Obavijest

Sutra, 10. rujna i u petak, 11. rujna, zbog presvlačenja novog asfaltnog sloja od 6.30 sati za sav promet će biti zatvorena lokalna sesta u Glavicama od Labrovića mosta do osnovne škole. Obilazni pravac je od Labrovića preko Smradova na D-219 i do zaseoka Cvrljići. Kako doznajemo iz Nadcestarije promet će se regulirati prometnim znakovima.

Akcija darivanja krvi u Hrvacama

Gradsko društvo Crvenog križa Sinj i Klub dragovoljnih davatelja krvi Hrvace organiziraju akciju darivanja krvi. Akcija će se održati u petak, 11. rujna, od 9,00 do 13,00 sati u restoranu Vreba u Hrvacama.

Kronika 92

Izvršen je očevid na požarištu u mjestu Otok Dalmatinski. Osnovano se sumnja da je 48-godišnjak prilikom brušenja izazvao požar u kojem je opožareno 3 Ha strništa i 30 bala sijena. šteta se procjenjuje na oko 7 tisuća kuna. Protiv 48-godišnjaka slijedi odgovarajuća kaznena prijava.
IZVOR: PU SD