Četvrtak, 9.08.2012.

Obavijest iz Centra za socijalnu skrb

Pozivaju se korisnici pomoći za uzdržavanje koji imaju djecu, polaznike osnovne ili srednje škole, da se jave u Centar za socijalnu skrb Sinj, radi ostvarivanja jednokratne novčane potpore za nabavku obveznih školskih udžbenika. Sobom donijeti uvjerenje o upisu u školsku godinu 2012./2013., te popis obveznih školskih udžbenika s cijenom koštanja, ovjeren od škole.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dezinsekcija komaraca u Otoku

Likomed veterina d.o.o. obavještava stanovnike na području Općine Otok da će sutra u ranim jutarnjim satima, između ponoći i 5 sati, izvršiti drugu adulticidnu dezinsekciju komaraca, ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale.Mole se stanovnici, posebno oni koji boluju od plućnih i alergijskih bolesti, da u to vrijeme zatvore svoje prozore. Mole se i pčelari da uklone pojilice s košnica te spriječe izlazak pčela iz košnica tijekom sljedećih 48 sati.
Za sve informacije građani se mogu javiti na broj telefona Likomed veterine 701-400.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Projekcije filmova sa splitskog FMF-a

Kulturno umjetničko središte Sinj, 08. i 09. kolovoza organizira projekcije filmova koji su prikazivani na Festivalu mediteranskog filma u Splitu.Prvog dana gostovanja prikazat će se francuski film 'Naš osobni rat' redateljice Valerie Donzelli, francuski kandidat za nagradu Oscar, a drugog dana nagrađivani hrvatski dokumentarac 'Marijine' Željke Sukove.
Uz ove dugometražne filmove publika će imati prilike vidjeti hrvatske filmove - Torta od čokolade i Životinjsko Carstvo , koje će se prikazati prije dugometražnih filmova. Projekcija filmova održat će se u Alkarskim dvorima od 21,30 sati
IZVOR: WWW.FERATA.HR

4. Malonogometni turnir "Sv.Matej 2012."

Športsko društvo Bisko vas poziva na 4. malonogometni turnir "Sv.Matej 2012.". Početak turnira je  18.08.2012 na terenu Društva kod poslovne zgrade HEP-a. Prijave traju do 17.08. (petak) do 17:00, a u 20:00 u prostoru Područne škole Bisko održat će se izvlačenje parova. Sve informacije o turniru možete naći na internet stranici; http://www.sdbisko.netne.net/?option=com_content&view=frontpage