Ponedjeljak, 9.06.2014.

Ivanu Milunu brončana plaketa



Na 8. međunarodnom sajmu inovacija, gospodarstva i tehničkog stvaralaštva mladih Inventum, koji je održan u Iloku, Sinjanin Ivan Milun nagrađen je brončanom plaketom za svoju inovaciju Dobivanja vjernog izgleda kamenih zidova starih kuća.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Drska krađa

Na području Sinja 07. lipnja u večernjim satima na ulici nepoznati muškarac prišao je 77-godišnjakinji, te joj s vrata otrgnuo lančić s privjescima, nakon čega se udaljio. Policijski izvidi su u tijeku.
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Nagrade učenicima koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima za učenike osnovnih i srednjih škola u 2013/2014. školskoj godini

Dana 09. lipnja 2014. godine (ponedjeljak) u Gradskoj vijećnici s početkom u 12:30 sati zamjenica gradonačelnika Kristina Križanac priredit će svečani prijem za učenike osnovnih i srednjih škola s prebivalištem na području Grada Sinja i njihove mentore, koji su postigli uspjeh na državnim, regionalnim i županijskim natjecanjima u 2014. godini, te im, uz čestitke za postignute rezultate, uručiti prigodne nagrade.