Petak, 9.06.2006.

VIJESTI IZ VRLIKE

Na Dan domovinske zahvalnosti 5. kolovoza najavljeno je svečano otvaranje športsko-rekreacijskog centra česma u Vrlici sa svim svojim sadržajima potvrdio je član vrličkog poglavarstva Branko Maras.
U sljedećih mjesec dana očekuje se usvajanju Prostornog plana koji će omogućiti dodatno razvijanje radnih i gospodarskih zona u Vrlici. Očekuje se ulazak i novog novca posebno u razvijanje turističke djealtnosti potvrđuje Maras te dodaje kako će Vrlika u skorije vrijeme biti zanimljivi gradić za življenje

SVEčANA PRISEGA VOJNIKA ROčNIKA


Danas je proba, a sutra s početkom u 10 sati svečan prisega vojnika ročnika Središta za obuku pješaštva u Sinju. Zamjenik zapovjednika bojnik Ivica Vučemilo najavljuje uz goste i uzvanike dolazak sinjskog gradonačelnika, predstavnike crkve i medija.
Ovo je prisega drugog naraštaja vojnika u 2006. godini koje će u ime načelnika Glavnog stožera pozdraviti komodor Ivica Tolić zapovjednik flote HRM.


DONACIJA CENTRU JURAJ BONAćI

Tijekom jutra u područnu školu Juraj Bonaći stigao je klima uređaj iz donacije Galopskog kluba Mustang i splitske HVIDRA-e. Klimatizirani razred doprinijet će boljem ozračju korisnika Centra, a u nastavku dana djeca će na izletištu Mustang u Glavicama sudjelovati u terapijskom jahanju.

VRIJEME

Burno jutro je donijelo temperaturu od 15 stupnjeva Celzijevih. U nastavku dana pretežno vedro uz sjeverni vjetar koji će postupno slabjeti.