Subota, 9.05.2015.

Predstavljane knjige J. Jovića ‘Memento’ i ‘Suprotiva’U organizaciji Hrvatskog časničkog zbora Grada Splita i Franjevačkog samostan Gospe Sinjske, u maloj dvorani Franjevačkog samostana sinoć je upriličeno predstavljanje dviju knjiga poznatog novinara i publicista Josipa Jovića – ‘Memento’ i ‘Suprotiva’.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Dodjeljenja uvjerenja 55-orici pčelaraNa prigodnoj svečanosti sinoć je u Alkarskim dvorima upriličena dodjela uvjerenja 55-orici pčelara iz pčelarskih udruga’Matica’ Otok, ‘Vrisak’ Sinj, ‘Vrdovo’ Hrvace, ‘Trilj’ Trilj, ‘Dinara’ Vrlika i’Ruzmarin’ Split za završeno osposobljavanje za zvanje pčelar, koje će im biti upisano u radnu knjižicu. Osposobljavanje je provelo Pučko otvoreno učilište Sinj.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

U Sinju počeo Simpozij Hrvatskog društva za pedijatrijsku pulmologijuU organizaciji Hrvatskog liječničkog zbora, Hrvatskog društva za pedijatrijsku pulmologiju, Klinike za dječje bolesti KBC ‘Split’, Grada Sinja i Viteškog alkarskog društva,jučer je u Alkarskim dvorima svečano otvoren i s radom počeo trodnevni 28. Simpozij Hrvatskog društva za pedijatrijsku pulmologiju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Najava sportskog vikenda

Pred nama je novi sportski vikend u kojem nas očekuje nekoliko zanimljivih nogometnih ogleda, ali i utakmica košarkaške Lige za prvaka u kojoj Alkar dočekuje Zabok…

Subota, 9. svibnja

Košarka

Liga za prvaka, 11. kolo: 20,00 h: Alkar – Zabok

Nogomet:
Treća HNL-jug: 17,00 h: Junak – GOŠK

Prva ŽNL:17,00 h: Tekstilac – Omladinac

Druga ŽNL: 14,00 h: Hvar – Glavice

Dječji nogometni turnir 9,00: Mali Otok

Mali nogomet
3. HMNL-jug: 20,15 h: UNH SDR SPLIT – MNK TRILJ (PETAK)Nedjelja, 10. svibnja

Nogomet

Treća HNL-jug: 17,00 h: Neretvanac – Hrvace

Prva ŽNL: 17,00 h: Jadran (T) – OSK

IZVOR: WWW.FERATA.HR