Četvrtak, 9.05.2013.

Uspješan nastup AK Sinj u Splitu

Nakon što smo protekle nedjelje, 28. travnja, uspješno odradili i istrčali 16. Sinjski polumaraton, na kojem smo postigli ekipne pobjede u muškoj i ženskoj konkurenciji polumaratona, sveukupnu pobjedu žene i muški, te ostvarili i ekipnu pobjedu u muškoj konkurenciji Juniorskog kupa Hrvatske u Cestovnom trčanju, naši atletičari su imali i nastupe na Planinskoj trci na Kamešnici 01.05., te protekle subote na polumaratonu Sveti Duje.
Opširnije...
IZVOR: WWW.GLASZAGORE.COM

Sinj: Druženje liječenih alkoholičara

Članovi Klubova liječenih alkoholičara 'Podravka' i 'Centar' iz Koprivnice, sa svojim predsjednicima Ivankom Đulom i Zlatkom Ivanušec, s terapeutima: dr. Maja Ivanac, Jasminka Dedi, dostručna djelatnica u KLA i Zlatkom Aleksovski terapeutom, proteklog vikenda, njih 50-ak su hodočastli u Međugorje, a potom posjetili članove KLA u Sinju.
Opširnije...
IZVOR: WWW.FERATA.HR

Počinje trodnevnica Sv. Leopoldu

Mještani Karakašice i Donjeg Suhača pripremaju se za proslavu blagdana svetog Leopolda Mandića. Trodnevnica počinje danas u 18 sati.
U tri dana misna slavlja predvodit će fra Ante Bilokapić, fra Luka Norac Kevo i fra Gabrijel Jurišić.
Blagdan svetoga Leopolda Mandića slavi se 12. svibnja u Karakašici, a svečano misno slavlje u 10 sati predvodit će sinjski gvardijan fra Petar Klapež. Tijekom misnog slavlja bit će blagoslov novog kipa Sv. Leopolda.
IZVOR: WWW.FERATA.HR